1104 venner

BOSSE

Fra / From: Norge

Prrr... Jeg heter Bosse, men på stamtavla mi står det at jeg egentlig heter Albert og at jeg er Hellig Birma. Jeg er STOREbroren til Lisse fordi jeg er dobbelt så stor og dobbelt så gammel. Jeg er en kosebamse som liker å ligge inntil og være ute både når det er lyst og mørkt. Matmor vil at jeg skal være inne når det er mørkt, men det vil ikke jeg, så derfor har hun satt på meg en GPS.

LISSIE

Fra / From: Norge

Mjauu... Jeg heter Lissie og er en Hellig Birma som heter Lyra på stamtavla mi. Jeg er verdens mest hengivne lille kosepus, liker å ligge på brystet og kinn mot kinn mens jeg maler som en traktor. Jeg storkoser meg også i fanget og kan ligge der i timesvis. Ikke rart at matmor har lagt på seg etter jeg kom i hus! Jeg trives også ute på dagtid, da jakter jeg insekter og sommerfugler. På natten sover jeg i kurven min på klorestativet som jeg deler med broren min Bosse. Han er dobbelt så stor som meg, men Lille jeg er en liten pus med stor personlighet.

Linus

Fra / From: Norge

Linus er en sosial og kosete katt på 1 1/2 år. Han elsker å være med på hytta og har det supert når han får reise på pensjonatferie på Lerud. Linus er en blanding av Skogskatt og Maine Coon, et veldig godt lynne, men ikke spesielt stor - Han elsker godbiter :-) Har akkurat begynt å bruke GPS en del og anbefaler alle andre puser det samme :-)

Puhlia

Fra / From: Ukraine

Puhlia is a scottish fold cat. I can call him a rescue cat, because his first owners wanted to throw him away. But now we are happy together.

Tarzan

Fra / From: Norge

Jeg er Tarzan! Ganske bortskjemt gutt ,sier alle,på snart3 år. Har det egentlig gaske bra hos folka mine😺 Får mat da jeg vil,natt og dag! Ganske bedagelig. Ikke så veldig kosete, men plutselig vil jeg sitte litt på fanget😻 Hils til Jesper og Kasper😸

Arnold

Fra / From: Norge

Hei jeg heter Arnold og jeg er en stor og snill skravelpus. Som liker å jakte både mus og fugl. Jeg sitter og gir labb for å få godtebiter. Både aktiv og lat, litt etter som. hva jeg føler for.

Billy

Fra / From: Norge

Hei, jeg heter Billy! Jeg er en veldig søt og fornøyd liten gutt på 8 måneder. Jeg er kvart Maine Coon, og veldig hårete. Jeg har to storebrødre, Baldervofsen og Pepperpus. De passer på meg. Nå har jeg fått ny Puppia-sele som mor kjøpte hos deg. Litt stor kanskje, men jeg har tenkt å vokse litt til. Det er veldig gøy å lese om dere. Mange hilsener fra Billy og co.

Amaryllis

Fra / From: Sweden

Amaryllis är en norsk skogkatt. Hon är skönheten (internationell champion) som flyttade till oss och blev odjuret (iallafall för mössen)😻. Hon är världens snällaste och gosigaste katt. Som ska vara med mitt i allt.

Fenja Nala den 2

Fra / From: Norge

Fenja Nala den 2, kom til oss første januar og er adoptert fra dyrebeskyttelsen. Hun er herlig frøken med masse energi og veldig glad i mat. All slags mat og annet som ser fristende ut (må bare smakes på.) Veldig leken og kosete. Og vi er stor fan av Jesper og Kasper pus

Elsa

Fra / From: Norge

Elsa er ca 10 år og jeg ble hennes slave for noen år siden. Hun hadde jo et liv før meg, og det viste seg etterhvert at hun hadde kreft i begge ørene og måtte fjerne dem i desember. Nå har de grodd fint, og hun klarer seg ikke bra uten.