Gi de ett hjem!

Det finnes masse voksne og unge katter i fosterhjem, katter som søker etter ett nytt hjem, resten av sitt liv.

Fosterhjemmene er fulle etter en hektisk sesong med mottak av forvillede og hjemløse katter og kattunger. Enda går det katter ute, som ikke kan tas inn fordi fosterhjemmene er fulle, eller det mangler fosterhjem. Mange dyrevernorganisasjoner har måtte sette INNTAKSSTOPP på katter, nettopp fordi det er for mange hjemløse katter og for få som adopterer katter gjennom dyrebeskyttelsen.


Husk at en dyrevernskatt er kastrert, idmerket og har fått en helsesjekk, så du vet hva du får med deg hjem.
Det er langt viktigere enn å plukke med seg en gratis katt fra ett uansvarlig hjem, som gir bort kattunger, uten en helsepakke. Det kalles enkelt og greit for useriøst katteoppdrett. Skaffer du deg gratis katt fra slike, er du med på å opprettholde avl fra useriøse oppdrettere.
Bryr man seg om katter, unnlater man ikke idmerking, ormekur, vaksiner, kastrering og helsesjekk før kattene selges de videre til nytt hjem, gjelder både voksen og kattunger.

Vurderer du katt, så adopter en katt fra dyrebeskyttelsen, da hjelper du 2 katter på en gang:
1- Den katten du adopterer, og du frigir plassen til fosterhjemmet-
2- Og en ny hjemløs katt kan komme inn fra høsten kulde, matmangel til varme og omsorg i fosterhjemmet.

Hos Dyrebeskyttelsen på Lillestrøm har de flere flotte katter ledig til adopsjon, ta gjerne kontakt med de på tlf : 907 46 632
eller mail E-post: post.dblo@gmail.com, kanskje de har katten som passer for deg.

Her er Finn og Fie ble funnet i en koloni på Nordkisa. De hadde da aldri hatt kontakt med mennesker.
Etter noen mnd. i fosterhjem har de funnet trygghet med fosterfamilien sin. De er kastrert, vaksinert og ID-merket. De trenger en rolig familie som vil gi dem den tiden de trenger for å bli kjent i et nytt hjem. Begge elsker kos og lek. Veien til deres hjerter er nok gjennom masse kos og god mat. De er utrolig avhengige av hverandre og skal derfor omplasseres sammen.
Kanskje du eller vet om andre disse kunne passe hos, nøl ikke med å ta kontakt!


Lykken er en vakker svart katt!. Dette er Tara som ble funnet hjemløs sammen med sine tre små kattunger. Hun er en omsorgsfull kattemamma og tatt godt vare på de små. Hun er kastrert, vaksinert og ID-merket. Tara ønsker seg et rolig hjem der hun kan få masse kjærlighet og omsorg. Hun trenger trygge utemuligheter. 
Ikke noe er så fint, som en vakker svart katt, med skinnende blank og fin pels.

Sjekk så flott farge og knallgule øyner. Tenk å komme hjem fra en lang arbeidsdag til slike staselige katter!
Nena og Nitza ble funnet sommeren 2018 under en veranda. De som fant dem forsøkte å sosialisere, men kom ikke helt i mål. Nå er de hos oss og etter noen mnd har de gjort store fremskritt. De kan klappes og de maler. Begge er fortsatt skeptiske til nye mennesker og trenger tid i nytt hjem på å finne trygghet. De bør derfor komme til en familie med større barn eller kun voksne, og bør få lov å komme til ett hjem sammen. De er selvsagt kastrert, vaksinert og ID-merket

Simba og Pocahontas. De er født i juli 2017. Sosiale og vakre søskenkatter. Kastrert, vaksinert og ID-merket. De trenger et godt hjem med trygge utemuligheter. Kan omplasseres alene eller aller helst gjerne sammen hadde de nok sett veldig pris på!

I tillegg er det mange andre flotte voksne katter og kattunger inne som venter på sitt nye hjem. Ta gjerne kontakt med Dyrebeskyttelsen Lillestrøm, så kanskje du finner din drømmekatt her, eller en av disse kattene kanskje finner sitt drømmehjem ?
Kasper kom fra dyrebeskyttelsen Lillestrøm, og han var vår drømmekatt!

Ta kontakt med de på telefon: 907 46 632
eller sjekk fbsiden deres: HER

Økonomisk bidrag til organisasjon? mer info HER

Mjau fra Jesperpus.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR