Vi har En drøm.

Jeg og Kasper og co har en drøm !
Kanskje vi alle være med å bidra litt?
Ikke alle har mulighet til å være fosterhjem, eller frivillig, men du kan knytte din eller oppfordre andre til å tilknytte sin grasrotandel hos Norsk Tipping til Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og omegn, å bidra helt enkelt på den måten. Beste av alt du kan bo hvor som helst i landet for å bidra.
Hvorfor tenker du?

Kasper nettopp innfanget.

Dyrebeskyttelse Lillestrøm og Omegn jobber hardt og har gjort det i flere år, og sparer til ett eget smådyrmottak, i tillegg til alt arbeide med innfanging, pleie, fosterhjem, administrativt arbeid med organisasjonen og fullstappete fosterhjem med katter. Men det er ikke lett å klare å spare når pågangen med hjemløse dyr bare øker.

Ett smådyrmottak som vil gjøre arbeidet med og for dyrene mye enklere. Mange av dyrene blir samlet under ett tak, som vil gjøre at færre personer kan ta hånd om flere dyr. De dyrene som krever ekstra pleie kan flere frivillge bidra. Det blir enklere å få dyr omplassert, organiserer besøk, og få hjelp til å ta vare på dyrene, og man får frigjort masse plass hos private. Ikke minst ett felles lager, og ett felles møtested.

Viktigste av alt, ildsjelene får en enklere hverdag, mer sosialt og bedre tilrettelagt for å redde enda flere dyr som trenger hjelp og avlaste hverandre.

De har allerede mottatt litt tilskudd, men trenger enda mer egenkapital for å få nok til realisert deres drøm, men også vår drøm. Det vil forenkle organisasjonarbeidet enormt, mindre slitasje på de frivillige og mer tid til å fortsette den gode jobben de gjør for dyrene.

Gratulere og velfortjent gave fra Lillestrøm Banken

Uten de hadde vi ikke hatt noen Kasper, som kommer fra Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og Omegn.
Vi vet at et eget lokale vil gjøre arbeidet bedre og lettere, spesielt for de frivillige. Noe vi synes de fortjener, etter så mange år uten egen sted å være, og jobber dag og natt for at katter og andre dyr skal få ett bedre liv. Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og Omegn stiller alltid opp, NÅ ER DET PÅ TIDE AT VI ANDRE STILLER OPP TILBAKE.

Foreningen kan få sitt eget Smådyrmottak, jo flere som bidrar jo fortere blir drømmen en virkelighet, ikke bare en fjern drøm.

Da trenger vi at flere tilknytter sin grasrotandel til :

DYREBESKYTTELSEN LILLESTRØM OG OMEGN Org.nr: 914 228 093

SEND SMS 914 228 093 til 60000
-Neste gang du tipper, husk å sette Dyrebeskyttelsen Lillestrøm som din grasrotmottaker, så er du også med å bidrar til ett smådyrmottak.
Pr i dag er det 831 medlemmer, klarer vi 1000?


Håper at flere kan melde seg som grasrotdeltaker for dyrebeskyttelsen Lillestrøm, vi har selvsagt gjort det!

Mjau fra Jesperpus og Kasper.
-Som nettopp var der på besøk der, og Kasper måtte studere bestyrerinnen ekstra nøye .

2 kommentarer på “Vi har En drøm.”

  1. Kristin H

    Jeg endrer min grasrotandel til Dyrebeskyttelsen i Lillestrøm NÅ!
    Takk for viktig info Løtengutta! ♥️
    Hilsen Kristin

  2. Sissel Steinnes

    Det er forferdelig lesning , at folk ikke bryr seg om kattene sine.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR