Ukas gourmemåltid.

Ukas anbefaling!                                                                                                                                   #sponset innlegg#

  • Har du det travelt og lyst å servere noe smakfullt  til pus?
  • Ble det dårlig med musefangst, og pus fortjener noe ekstra godt til trøst?
  • Et lite pusegourmet-måltid til pusebursdagen?
  • Noe ekstra kos en lørdagskveld eller en søndagslunsj for pus?

 

Da kan jeg og Kasper mjaue om en liten lettvint og praktisk nyhet til deg og din pus.

                  -nemlig Gourmet Chrystal Soup, en liten pose med kos til pus.

 

Du lurer kanskje på hva dette er for noe?
Det er rett og slett to forskjellige supper til pusen. En med fristende biter av tunfisk, med en deilig reke eller to, og den andre suppen har kyllling med litt fisk.  
Lett å servere, smakfullt å spise – enkelt og greit.

Denne suppen er laget med de samme kravene som stilles til menneskemat nemlig.

Mange våtfor-produkter til katt, lukter og ser ikke noe godt ut. Det er iallefall en haug av i de dagligvarebutikken jeg ikke gidder å snuse på engang, noen få kan jeg til nød slikke i meg litt av kraften. Men da har det vært skikkelig kjipt med musefangst ute altså.

 Med “Gourme Chrystal Soup”, har produsenten strekt seg litt lenger. Og laget et av de bedre våtforproduktene som man finner i dagligvarebutikken.
 Vårforsuppen lukter helt puurfekt uimotståelig og ser fristende ut å både servere og spise. 

Ser faktisk bedre ut en hva matmor serverer resten av familien noen ganger!

Dette er ikke et fullfor, men en pose med kos, eller som ett delikat tilleggsmåltid, laget av gode råvarer, helt UTEN kunstige fargestoffer, konserveringsmidler og aroma/smaksstoffer.

Disse produktene kommer i passelige måltidsprosjoner,  40 grams poser, akkurat ett lite måltid. Dermed slipper man å ha åpne produkter stående, som mister både smak og friskhet.

Posene er enkle å åpne, trenger ikke saks en gang.
Serveres rett av posen, og gjerne med frisk vann i vannskålen. 

 

Suppen finnes i  2 smaker:

 – Utsøkt suppe med tunfisk garnert med reker (blå pose)
 – Utsøkt suppe med kylling, garnert med fisk og litt grønsaker (rød pose)
 

_h9WRZLDOyA

Innhold:

Suppe med tunfisk, garnert med reker
Fiskeprodukter (hvorav naturlig tunfisk 20%), bløtdyr og krepsdyr (4%), vegetabilske biprodukter.
Vanninnhold: 88,0%
Protein: 9,0%
Fettinnhold: 0,10%
Råaske: 1,0%
Fiber: 0,01%

Innhold:

Kjøtt og animaliske biprodukter (kylling 25%), fisk /fiskeprodukter (derav fisk 1,3%), grønnsaker (0,5% tørkede grønnsaker,tilsvarende 2,4% rehydrerte grønnsaker), vegetabilske biprodukter.
Analytiske bestanddeler:

Vanninnhold: 88,0%

Protein: 8,0%

Fettinnehold: 0,10%

Råaske: 1,5%

Fiber: 0,05%

 

 Kanskje det også kan være ett alternativ om pus har dårlig matlyst, eller på reisepote, da vil pus både få litt mat, og litt væske i fra en og samme pose. Posen tar lite plass i reisevesken, og siden det er kun et måltid i posen, slipper man å gjemme på rester.

Gourme Chrystal Soup vil  du etterhvert finne i din dagligvarebutikk, der du handler din egen mat.

I Coop og Rema1000 til ca en 10′ er pr pose, er de ikke dukket opp på ditt hjemsted, så spør betjeningen når de kommer.

 

Både jeg og Kasper har prøvd disse i flere dager nå og synes de er skikkelig gode. Til og med tørrforspesialisten Kasper har fått smaken på disse produktene. Han spiser først opp sin porsjon og så prøver han snikspise av min porsjon. Men da får han en real poteklask, så får han pent vente helt til slutt. Men absolutt ikke sikkert det blir så mye som en smule eller dråpe igjen…..

Legger du igjen bilde av din pus som kanskje har lyst på en slik Gourmeskål, og noen smaksprøver med Gourme Chrystal Soup, i kommentarfeltet (på fb), skal jeg og Kasper trekke ut 2 puser som får en pusepakke i posten.

Suppemjau fra Jesperpus og Kasper.

#sponset innlegg#   
les mer her: Gourmekatten

3 kommentarer på “Ukas gourmemåltid.”

  1. Purina Gourmet Soup´s also available in Germany now, but I never tried it for Gizzy, Thori and Sisi, da second hand kittehz, I fear they won´t be fed up with that lil bit of meat and/or fish in it, they´re used to food that contains a lot of meat and/or fish, but it looks like Jesper and Kasper love it, happy #whiskerswednesday from my kitties and me!!! 💖💖💖

  2. Tor Arne Tangen

    Hei! Vi sitter her og ser på hvor flotte dere er. Drømte oss helt bort vi,,,, før vi skjønte det handlet om noe suppe,,he,he. Skal si far fikk store øyne, men vi syntes det så spennende ut. Vi må overbevise kokken vår om at variasjon i kosten er bra for oss puser også. Vi skal nok mjaue det ofte nok så far finner det fornuftig med litt pusesuppe. Stor pelsklem fra Frida, Pelle og Tiger

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR