Katter, helse og minner om en sønn

27 bloggere skriver på HA-bloggen. Om hockey, fotball og fotografering, om mat, mote, minner, kaker, trening og helse – blant annet.

Jesperpus og Aina Stormo. Foto: Trond Lillebo

Her får leserne noe ekstra, en type lesestoff som HAs vanlige nettavis ikke tilbyr.

Til sammen hadde HA-bloggen i 2016 totalt 587.030 sidevisninger i fjor, og i gjennomsnitt brukte leserne over to minutter hver gang de var inne.

oppdatering

Jentenes hjørne – om livet i Storhamar håndball – er en av de nye HA-bloggene i 2016 og skrives av Astrid Mjøen Holstad. Foto: Stian Bye Høgsveen

Vi ser at folk som klikker på én blogg gjerne beveger seg videre til andre innlegg og andre bloggere. Det tar vi som et hyggelig tegn på at de finner flere interessante ting å lese.

33.323 mennesker besøkte førstesiden til HA-bloggen, og målet vårt er selvfølgelig at dette tallet skal stige og at stadig flere skal bli klar over det som finnes av spennende lesestoff hos oss.

Har du lyst til å skrive?

Kanskje du har lyst til å bli blogger selv? Ta kontakt på ako@h-a.no, så tar vi en prat. Vi er åpne for alle slags temaer, også om de i dag kanskje ligger utenfor de kategoriene vi har delt HA-bloggen inn i. Våre inndelinger er absolutt justerbare.

skuffet

Hanna Maries blogg er en av de mest aktive – følg henne under Livsstil-kategorien.

Lyst til å blogge om ølbrygging? Om lekser eller skolearbeid? Om strikking eller annet håndarbeid? Du er hjertelig velkommen! Les mer her om våre retningslinjer, litt starthjelp og noen tips for den som har lyst til å begynne å blogge.

Slett ikke alle er like aktive, noen skriver flere ganger i uka, andre mye sjeldnere. Det er opp til deg – og dine følgere.

Så hvem ble mest lest i 2016?

Det er liten tvil om hvem av HA-bloggerne som har flest trofaste fans. Jesperpus – eller egentlig hans matmor Aina Stormo – var en av de første (sammen med Malin Gregors treningsblogg) som begynte å blogge hos oss høsten 2015, og er fortsatt den som trekker flest sidevisninger totalt.

dager

Har du fått med deg de flotte bildene til Elena Haugen Kyriakou på Jeg ser-bloggen?

Den oransje katta blir likevel utfordret av legene som deler på å skrive for Volvatlegene, som med populære innlegg tar opp informasjon, tips og råd for ulike helseproblemer.

Mange lesere har også Unni Løvlien fra Hamar, som har skrevet den sterke «Achtung!spass»-bloggen om hvordan hun har opplevd og bearbeidet sorgen etter at sønnen Tom døde.

Her er fem på topp – der tallet betyr antall sidevisninger i 2016:

pastasalat

Bloggene Edels mat&vin (bildet), samt Mammas bakeri og Tonjes kjøkkenhjørne gir alle tre gode tips for deg som er mat-interessert!

Og her er de mest leste for hver måned i 2016:

Befriende

Hockeybloggen Bak mål av Lars Nikolaisen leses av Storhamar-fansen.

Over 560 blogginnlegg er publisert hos oss siden vi åpnet HA-bloggen høsten 2015. Nå satser vi videre på mye godt lesestoff i 2017 – med meninger, tips og inspirasjon!

God lesning!

Anne Ekornholmen, utviklingsredaktør i HA

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR