Topptur i Løten kommune Post 10

Topptur 10  BYHAGEN  OPPTUR

 

Topptur

Turpost 10 starter egentlig med Klevfos Museumet, men siden jeg ikke liker hverken trafikk, biler og asfalt, så må nok man bare kjøre til man kommer seg bort fra slik bråk, og til skog og mark. Tidlig en morgen byr turen på  ett spennende morgenliv i skogen, både rådyr, rev og ekorn  ble overrasket over å se en pus på tur. For dem løp i vei, selv om jeg listet med forsiktig frem. Men det var nok hun bak som skremte vettet av dem vil jeg tro.
Det er iallefall mye bedre og spennende enn trafikk og biler.
Topptur Topptur ToppturTopptur

Stien til posten går gjennom en idyllisk skog, med masse liv oppe i tretoppene. Det blir noen stopp for å sjekke både lukter og lyder underveis, og noen steder kommer det varme solstråler gjennom åpningen i mellom trærne. Akkurat der er det godt å sitte å pusse litt på pusongepelsen.
Topptur Topptur

Tydelig sti og flott sti hele veien, og turposten dukker plutselig rett ved siden av stien så dette var en kjapp liten morgentrim på potene.

ToppturMen flott med noen korte turer for da blir det kjappere pause og en godis, før hjemturen,
Topptur Topptur Topptur Topptur
Så flott å kan nyte en liten tur også.  I grunn ganske heldig som har så mange flotte stier og turplasser å undersøke i Nærområdet.
Når det var så varmt som i dag, var det helt midt i blinken å kunne tusle litt i skogen unna solen. Det blir fort varmt i pelsen, og siden det er jeg som bestemmer tempoet, så passer det når som helst å hvile, om så  midt på stien er det helt perfekt å hvile, nemlig. Og hviler så lenge det passer med selvsagt.

Topptur Topptur

Men jeg kan ikke hvile i evigheter, må jo hjem til tigerskogen.

Topptur Topptur Topptur Topptur

Så vil du ha en kjapp liten trimtur er post nr 10 helt purrfekt, men flott og tørr sti, gjennom en idyllisk skog.

Ut på tur!
Topptur

Sjekk postene her

God tur
-Jesperpus-

Facebooksiden min

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR