En dag i Tigerskogen DEL 4

Her kommer en ny historie om flere venner i Tigerskogen. 

 Del 4.

eventyr

Hei igjen! Jeg tenkte jeg skulle fortelle enda litt mer om dagene i Tigerskogen. Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om to helt håpløse firfisler som bor ute i skogen. Helt siden første gang jeg møtte dem har vi snakket sammen nesten hver dag.

En dag hadde jeg forsovet meg og kom for sent til skogen min. Jeg løp bortover stien min i full fart, mjauet «heisan» til Stjertfrid, når jeg passerte under treet hennes, kunne ikke komme for sent til lekestunden med Sprettur! Jeg kom bort til elva, balanserte fort over den tynne stokken og over på den andre siden. Jeg lette over alt på andre siden av elva, rundt om kring på den store sletten, Sprettur var ikke der! Han måtte sikkert ha trodd at jeg ikke kom. Jeg trippet oppgitt over den tynne stokken tilbake og begynte å gå hjem, da jeg møtte på to raringer som satt og snakket sammen på en liten stein.
To firfisler var det. De begynte begge å stirre på meg. Jeg gikk nærmere og satte meg vennlig ned før jeg hilste på dem og fortalte dem navnet mitt. «Vi vet hvem du er.» Sa den ene firfisla og kom et skritt nærmere. Jeg begynte å lure, hvordan i alle dager kunne de vite hvem jeg var? Jeg har jo ikke møtt de før! «Fillemusa har gått rundt og fortalt alle om deg.» Svarte den andre. De to firfislene het Snipp og Snapp.

tigerskogen2snippogsnapp

Jeg har snakket med de nesten hver dag siden vi møttes. Den dagen jeg hadde kommet for sent, gikk jeg til dem og spurte om de hadde sett Sprettur noen sted. Den ene begynte å svare, men så kom den andre og sa det stikk motsatte, og jeg ble så forvirret! De klarte bare ikke å bli enige og hva som var riktig! Hver gang dette skjer ender det alltid opp med at jeg forlater samtalen mens de to står og krangler. Så går jeg bare og finner Sprettur selv. At det går an å bli så kranglete av en liten filleting!
Jeg lurer også på hva den fæle Fillemusa har gått rundt og sagt om meg. Tydeligvis ikke så mye skummelt, for da hadde de to firfislene være redde for meg. Men fint å vite at de fleste i Tigerskogen vet hvem jeg er.

tigerskogen snipp og snapp

Snipp og Snapp gjør også hverdagene i Tigerskogen spennende. Det er alltid hyggelig å møte på to blide fjes, selv om de ender opp med å krangle på slutten, men da går jeg bare blid og fornøyd videre og lar de holde på for seg selv, for dem er ganske sprø i grunn .

Ha en flott dag!

Mjau fra Jesperpus

FB  FACEBOOK
Insta INSTAGRAM
YT YOUTUBE

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR