Skytestevne i Tigerskogen og rundtomkring

For noen dager siden var jeg med på skyterstevne,  det var egentlig ikke så lett å unngå da det foregikk rundt huset mitt og alle andre plasser i nærområdet.

skyting6
Deler av den  store utedoplassen hos naboen min, er blitt liggeplass for skyttere i alle fasonger og alder. Og skytemålet er rett ved siden av tigerskogen min, så i dag får jeg ikke lov å gå ut alene.
Og det er ganske hyggelig, for det er mye mer morsomt å ha selskap ute på tur.

skyting6 skyting5
Istede får jeg lov å sitte i sekken min så mye jeg bare har lyst til faktisk, og det er veldig greit etter at hele verden har sett at jeg drasser rundt på matmor, så kan hun virkelig få lov å bære meg rundt denne dagen. Folk rundt om skjønner nok sikkert at hun må være den lateste matmoren rundt i tigerverden. Så hun trenger litt trim og trening.

skyting4

Noen ganger bråker det litt mye for pusongeørene mine, men jeg får slike svære dotter utpå ørene mine, så da går det greit. Men jeg lurer på hvor alle musene mine i tigerskogen gjør nå, håper virkelig ikke dem stikker av når disse skytterne skyter, kanskje dem treffer musene også?

Vi går og går, det smeller  litt her og der, og vi går fram og tilbake…..til slutt blir pusongeneøynene mine bare så trøtt at dem siger like fort igjen, som jeg prøver å åpne dem, og hele pusongestompen min siger ned i ryggsekken. Det er ganske slitsomt å være på farten, og det er så  mange hunder som skal passe på med ett våkent øye, da er det greit å sitte i sekken å småduppe litt.

skyting 2  skyting3

Men jeg kan ikke sitte en hel dag i sekken min da, så innimellom all skyting og gåing, så må jeg ut å strekke på pusongepotene mine så dem ikke blir like krøllete som pelsen min blir oppi sekken.
Jeg tusler rundt å sjekker området for mange nye dufter, og mus er det liten vits å lete etter for dem har nok løpt sin vei.

Men jeg treffer mange tobeinte som er stråler om kapp med solen, høres ut som dem har truffet blink heile gjengen så fornøyd er dem. En fyr lurte på om jeg skulle blir elgpus tilogmed, jeg som spiser mus, for en tøvball.
Det er mange koselige bålplasser hvor vi har små pauser eller bare slapper av i solen.

skyting1 Skyting
skyting18
Traff på den her gjengen, prøvde å knurre litt på dem , når dem kom for nært. Men tror ikke dem forsto noe som helst av hvilke tigerlyderne jeg laget, for dem kom bare nærmere og nærmere og ble bare større og større. Så jeg fant det i grunn tryggest å bare komme meg vekk, fortere en svint derfra. Dem laget både merkelige lyder og luktet ikke noe særlig godt for min pusongenese. Synes faktisk disse er mer skummelt en skytingen.

skyting4

Middagen ble sevrvert i bilen i dag, så travlet har vi hatt det. Måtte spise kjørende, i svinger og humper. Så det ble matrester i barten min tilogmed.

Noen sier at skytingen er for bråkete for pusonger, men jeg har vært med på dette ganske mange ganger,  helt siden jeg var en  bitteliten tigerpus, så det er i grunn helt greit. Og dessuten er det alltid masse hunder der, og når dem tåler dette så skal jammen jeg også tåler slikt. Bare pingler som klager på slikt.

Her er en video fra mitt første skytestevne:

Får håpe det kommer til å være flere slike skytestevner rundtomkring her, for det var spennende og morsomt å treffe så mange trivelige mennesker.
Og så håper jeg musene ikke har løpt så langt og kommer snart tilbake til Tigerskogen min.

Mjau fra Jesperpus,

FB  FACEBOOK
Insta INSTAGRAM
YT YOUTUBE

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR