Jesperpus på besøk i HA-redaksjonen

Det ble tilløp til oppstyr i HA-redaksjonen tirsdag, da vi fikk celebert besøk midt i arbeidstida. Jesperpus, selve katte-kongen på HA-bloggen, kom innom!

IMG_6137

Sjefen: Jesperpus var innom desken i HA tirsdag og fant seg godt til rette på plassen til nyhetsredaktør John Arne Holmlund. Foto: Anne Ekornholmen

Han hadde med seg matmor Aina Stormo, som kan fortelle at hun har hatt strie dager i det siste, med pågang fra medier bokstavelig talt verden over. Alle vil ha en bit av den utradisjonelle katten, som både er med på skitur og liker å bade.

Det har blitt lite søvn i det siste, det har vært forespørsler fra alle kanter, forteller Aina Stormo, som har måttet få hjelp av familiemedlemmer for å ta unna alle telefoner og henvendelser.

IMG_6135

Nettredaktør Ole Kristian Lyngstad var glad for å møte Jesperpus og Aina Stormo i HA-redaksjonen tirsdag.

besøk

Jesperpus er blitt vant til oppmerksomhet.

Nå har hun fått fri fra jobben i to dager, for å konsentrere seg om Jesperpus og alle som ønsker å høre hva hun har gjort for å få katten til å være med på alle slags aktiviteter. Medier i Russland, Sveits, Japan, Tyskland, Irland, Sverige, Belgia, Nederland, Finland, Canada og USA har publisert videoen TV2 lagde av Jesperpus i skiløypa – en historie HA altså var først ute med å fortelle.

besøk

Sjefredaktør Carsten Bleness tar imot Jesperpus og Aina Stormo. Ingen tvil om hvem som er hovedpersonen.

Jeg har en fantastisk arbeidsgiver, smiler Aina, som ikke hadde forestilt seg at Jesperpus kunne få så stor oppmerksomhet. – Dette var umulig å forutse da jeg startet Jesperpus’ facebookside, og også da jeg sa ja til å lage Jepsperpus-bloggen her hos HA.

Til tross hektiske dager i det siste, er Aina glad for at Jesperpus bare knyttes til positivitet og ser ut til å bidra til glede i folks liv. – Det er nok derfor historien om han sprer seg så fort; det er bare hyggelige fortellinger. Det liker folk!

I morgen, tirsdag, er Jesperpus og Aina invitert til God morgen, Norge på TV2, og du kan se innslaget klokka 08.40. 

IMG_6140

Nyheter: Journalist Stian F. Steinsvik er bortom og hilser på han som virkelig trekker lesere til h-a.no for tida.

besøk

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR