Nyttårsgave til Norges dyrebeskyttelse!

Det er ikke alle katter som har et like godt liv som meg og din pus.  Og det finnes mange mennesker som prøver å hjelpe katter som ikke har det så godt, slike snille mennesker med stort hjerte.

Det er nemlig mange katter i hele landet som ikke har en familie, et hus eller mat å komme til, som er syke og sultne og har et trist og strevsomt liv.
Da finnes det heldigvis noen godhjertede personer rundt i Norge,  som prøver å hjelpe de uheldige kattene, dessverre klarer de ikke å hjelpe alle katter som trenger det. Men de jobber dag og natt over hele Norge, og gjør så godt dem bare klarer, det er jeg helt sikker på.  Og det koster ikke bare masse innsats og tårer, men også penger.

Som mange vet, så har jeg solgt slike «Jesperkalendre», ganske mange, mest på dag og litt på natt. Har nesten ikke hatt tid til å komme meg ut på musejakt engang. Overskuddet skulle gå til slike katter som trenger en bedre hverdag.

kalender12

Det var esker i store hauger, kalendere og konvolutter fordelt i nesten hele pusongehuset mitt i ganske lang stund. Og jeg hadde jobben med å kvalitetssikre jobben og de fleste kalendere.

Les også: Jesperpus gir 30.000 til Dyrebeskyttelsen – sak i Hamar Arbeiderblad

kalender2 kalender2 kalender5

Siden kalenderen ble mer populær enn hva jeg først hadde trodd, måtte det bestilles opp flere, slik at alle vennene mine skulle få bestilt, og flere esker kom i hus. Pakket i konvolutter. Slikket frimerker på, og dem ble klort av igjen, like fort som dem kom på.
Egentlig ganske mye som skjedde, og veldig spennende, og å liksom sitte midt oppi hele pakkestyret med pusongestompen var givende.

Les også: Jesperpus får julekort fra hele landet – sak i Hamar Arbeiderblad

kalender 8 kalender6 kalender4

Iallefall; kalenderen var jeg fornøyd med. Og håper de som har kjøpt er fornøyd , og som avtalt gikk overskuddet til slike som hjelper andre katter som ikke har det så enkelt.
Siden kalenderen er sendt rundt i hele Norge har jeg tatt en tigerbestemmelse på at den organisasjon som jobber i hele Norge skulle få overskuddet, nemlig Norges Dyrebeskyttelse. De får overskuddet på hele 30 000 kroner fra Jesperpus og  hans Facebook-venner!

* 10 000 kroner skal gå til Dyrebeskyttelsen i Harstad som har et eget kattehus hvor dem tar i mot katter.

*10 000 kroner skal gå til Dyrebeskyttelsen i Hedmark som hjelper katter på Østlandet

* 10 000 kroner skal gå til Norges Dyrebeskyttelse, øremerket for å hjelpe katter i Norge

Så takk til alle mine venner og kalenderkjøpere for hjelp, og for at vi sammen kan bidra med hele 30 000 kroner for å hjelpe andre katter og  de menneskene som bruker av sin fritid på disse kattene, skal får kjøpt inn det som trengs.

Pusen tusen takk til dere alle!

kalender

 

PS. jeg vil utfordre alle til å gi et bidrag til Norges  Dyrebeskyttelse, som jobber for bedre dyrevelferd i hele Norge, og gjerne gi din grasrotandel i Norsk tipping til Dyrebeskyttelsen eller en lokalavdeling i ditt nærområde. Det vil bli satt stor pris på av katter og dyr som trenger en litt bedre hverdag.

Mjau fra Jesperpus.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR